vineri, 24 septembrie 2010

Kimi wa petto


...sau primul meu 'contact' cu MatsuJun. Ma bucur ca am vizionat Kimi wa Petto inainte de Hana Yori Dango, pentru ca altfel n-as mai fi reusit sa-l vad in el decat pe Domyouji si ar fi fost pacat, ca baiatul se pricepe la actorie. Asta bineinteles, pe langa faptul ca e e simpatic foc.

Plotul e oarecum mai ciudatel.

Personajul principal, Sumire-chan (Koyuki),
o tipa desteapta si frumoasa, are o viata grea tocmai pentru ca e prea 'perfecta' (ca sora-mea, pe care o fac colegii tocilara pentru ca are notele cele mai bune din clasa...nu ca n-ar fi adevarat, muahaha! Auch!! stai, Aurash, nu ma omori! steeerg imediat, numai nu ma sugruma!!) si pentru ca inspira celor din jur senzatia ca-i sunt inferiori (ca mine si ca my best friend, ne consolam mereu ca sunt prea frumoase si prea desepte, d-aia n-avem prieten). De aceea, in fiecare zi, cand ajunge acasa, este deprimata. Pana cand, intr-una din zile, gaseste in fata blocului o cutie in care era, ranit si vai de mama lui, un baiat (Matsumoto Jun).

Suna foarte stupid, dar nu e. sau cel putin, nu chiar atat de stupid pe cat pare. Se ascunsese acolo de unii care voiau sa-i care pumni peste fetisoara aia frumoasa a lui. Tipei i se pare ca baiatul seamana cu Momo, un catel pe care-l avusese ea cand era mica, asa ca-l ia acasa si-l lasa sa stea la ea, cu conditia ca el sa fie 'catelul' ei. Oricum, Matsu Jun arata ca un catelus dragut, deci o inteleg.Se va naste oare o poveste de dragoste? Pai da, normal, altfel ar fi putut sa se termine de la primul episod. Va spun doar ca una dintre putinele jdrama in care avem parte de un sarut serios, ba chiar..violent. Devine interesant, nu?
Pai atunci fuga pe mysoju.com sa-l vedeti! Serialul este si pe asiacinefil, subtitrat in romana. Ultima data cand am verificat, mergea; acum e o problema care cica o sa se remedieze in curand.Cu ce m-a marcat Kimi wa petto? Hmm...e o chestie foarte intima, nici nu stiu daca ar trebui s-o impartasesc. Mai demult, am citit intr-o revista ca nu stiu ce fotomodel isi denumise sanii Hans si Franz; sa zicem doar ca, de ceva vreme, numele a doua prietene pe care le port mereu cu mine (si nu in gand) sunt Sumire-chan si Mizuki-chan.

dramawiki

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu